Čo všetko sa robí s alkohol testerom, kým ho expedujeme našim zákazníkom

Pred samotnou objednávkou naši klienti často telefonujú a zisťujú, či je po doručení alkohol tester okamžite pripravený na použitie. Vždy Vás radi počujeme, ale aj tak sme si pre Vás pripravili i článok.

Ako to teda u nás je?

Všetky naše alkohol testery stačí iba rozbaliť a môžete fúkať.

1.) Pred samotnou expedíciou podlieha každý alkohol tester vizuálnej kontrole.

2.) Následne je alkohol tester premeraný na čistý dych a tri hladiny alkoholu - 0,2 promile, 0,5 promile a 1,0 promile. Ak alkohol tester pri tejto kontrole nemeria v rámci výrobcom stanovenej tolerancie, je na naše náklady bezplatne prekalibrovaný a znova sú výsledky merania preverené. Pri predaji sa kalibračný protokol nevystavuje - potvrdením o správnych výsledkoch merania nového detektora alkoholu je doklad o kúpe - faktúra, blok z registračnej pokladne. Kalibračné protokoly sa vystavujú až pri následných polročných kalibráciách. Ak je však prvotný kalibračný protokol potrebný pre interné účely Vašej firmy, na žiadosť Vám ho radi vystavíme.

3.) Ku každému alkohol testeru vystavujeme nami vytvorený slovenský návod na obsluhu, kde nájdete všetky potrebné informácie a upozornenia dôležité pre zabezpečenie čo najdlhšej životnosti alkohol testera.

 

Ponúkame viac ako iné obchody?


Zo zvedavosti sme si objednali alkohol tester z jedného z najznámejších slovenských internetových obchodov  (konkretizovať nebudeme). Kufrík bol pokrytý vstvrou prachu, čo naznačuje, že tester na alkohol na nás čakal už pár mesiacov v sklade. Po premeraní sme zistili, že alkohol tester nemeria v tolerancii, meral zhruba polovičné hodnoty - čo je typické pre potrebu kalibrácie. Na stránke, ani v balíčku sme však nenašli upozornenie, že alkohol tester nie je nakalibrovaný a nemusí merať správne. Návod na použitie bol len v češtine a záručný list - rovnako v češtine - nemal pečiatku, podpis, ani dátum.

Preto s radosťou oznamujeme, že my Vám ponúkame viac. Kvalitné produkty, individuálny prístup, vlastné kalibračné stredisko a pozáručný servis - to všetko pod jednou strechou na www.tester.sk!

Váš tím Tester.sk

 

Dnes je 25.apríl 2024, meniny má Marek, zajtra Jaroslava
032/381 00 75