Darček k nákupu Food Detective zadarmo!

V našom sortimente nájdete okrem alkohol testerov a drogových testov aj diagnostické testy na rôzne choroby. Jedným z nich je aj obľúbený Food detective - Test potravinovej intolerancie.

Food detective je prvý test na svete určený na samodiagnostiku potravinovej intolerancie.

Práve v najbližších týždňoch máme pre Vás pripravenú zaujímavú akciu. Zakúpte dva kusy testu potravinovej intolerancie a zadarmo Vám pribalíme Food Detox 250 ml. Hodnota darčeku je 19,50 €!

food-detective-samodiagnosticky-test-potravinove-intolerance-2-sady-food-detox-250-ml-zdarma_14165077.jpg

Food Detox je prípravok, ktorý zvyšuje obranyschopnosť organizmu a pomáha odbúravať toxíny v tráviacom systéme. Obsahuje synergickú kombináciu čistiacich bylín, rastlín a inulínu, ako aj horčík a vitamín B5. Jeho použitie odporúčame v prípade, že Váš test potravinovej intolerancie bol pozitívny.

Podporit svoje zdravie však môžete aj v prípade negatívneho výsledku. Ak ste unavení, podráždení, trpíte bolesťami hlavy či depresiami alebo máte problémy s váhou, aj Váš organizmus môže byť preťažený toxínmi.

Neváhajte, ešte dnes navštívte našu stránku www.tester.sk, zakúpte si Test potravinovej intolerancie pre seba a niekoho blízkeho a získajte zadarmo Food Detox 250 ml.

Predbežný termín trvania akcie je do januára 2015.

Tešíme sa na Vaše objednávky.

 

Váš tím Tester.sk

 

Dnes je 23.apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj
032/381 00 75