Festivalová sezóna začína

Sezóna letných festivalov je doslova za dverami. Hudba, zábava, tanec, sprievodné akcie a samozrejme alkohol. Počas každého festivalu sú parkoviská plné na prasknutie. A po jeho skončení sa všetci účastníci potrebujú dostať domov. Môže vodič bezpečne sadnúť za volant, ak do neskorých nočných (alebo skorých ranných) hodín popíjal?

4f325faa0a.jpg

Riziko, že Vás zastaví policajná hliadka a podrobí Vás dychovej skúške, je vysoké, pretože policajti sa práve na takéto podujatia zameriavajú. Nie je neobvyklé, ak policajná hliadka zastaví každé auto vychádzajúce z parkoviska a vodič musí fúkať. V ideálnom prípade skončí s napomenutím a musí auto odstaviť, kým zostatkový alkohol nevyprchá. V horšom prípade hrozia vysoké pokuty a sankcie.

Ako tomu jednoducho predísť a nepokaziť si víkend plný zábavy? Kúpte si vlastný alkohol tester. Pred naštartovaním sa s jeho pomocou rýchlo a ľahko otestujete, a tak viete, či môžete bezpečne sadnúť za volant. 

Na našej stránke www.tester.sk nájdete rozličné alkohol testery, stačí si len vybrať podľa Vašich predstáv. Ak potrebujete pomoc, kontaktujte nás telefonicky alebo emailom a my Vám ochotne poradíme, ktorý tester na alkohol je pre Vás ten najlepší.

Prajeme Vám veľa krásnych festivalových zážitkov a ešte viac bezpečne najazdených kilometrov!

Váš tím Tester.sk

Dnes je 24.apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek
032/381 00 75