Najpredávanejšie alkohol testery v roku 2019

Neviete sa rozhodnúť aký alkohol tester by sa Vám hodil? Nemáte príliš veľa času na čítanie technických špecifikácií pri jednotlivých produktoch? Nezúfajte. Predstavíme Vám naše produkty, ktoré najviac oslovili našich zákazníkov v roku 2019. Vaša voľba bude určite jednoduchšia.

Testery sme rozdelili presne tak ako na hlavnej stránke - podľa kategórií. Treba iba vedieť, čo od testera očakávate. Či ho potrebujete pre osobné použitie, alebo do firmy.

 

Osobné alkohol testery

Osobné alkohol testery sa najviac hodia, ako už názov napovedá, pre osobné (súkromné) použitie. Sú určené pre menší počet meraní a nie sú finančne náročné.

 

1. Alcovisor Mars v2

Alcovisor Mars v2 je jednoznačne najobľúbenejší alkohol tester z našej ponuky. Má moderný dizajn, jednoduché ovládanie a disponuje mnohými technickými „vychytávkami“. Vďaka Bluetooth modulu je ľahko spojiteľný s mobilným telefónom. Taktiež viete tester prepojiť aj s tlačiarňou (možné je dokúpiť ju alebo kúpiť v rámci Full Kit sady). Zaujímavosťou je aj ľahko vymeniteľný senzor, čiže v prípade neočakávanej poruchy sa nemusí meniť celé zariadenie, ale iba senzor. Odporúčaný počet meraní za týždeň je pomerne veľký (35-50 meraní), čím je toto zariadenie zaujímavé aj pre firmy s menším počtom zamestnancov.

Najväčie výhody:

  • vstavaná batéria
  • ľahko vymeniteľný senzor

 

mars-v2.jpg

2. CAOS CA10FL

CAOS CA10FL je zaručená klasika. Overený dizajn, jednoduché ovládanie a  vysoká presnosť. Všetko, čo potrebujete od alkohol testera, dostanete za rozumnú cenu. Má podsvietený LCD displej na ktorom sa zobrazujú všetky dôležité informácie, vrátane stavu batérií.

Najväčšie výhody:

  • jednoduché ovládanie
  • perfektný pomer cena / výkon
ca10fl_black_3.jpg

 

Firemné alkohol testery

Firemné alkohol testery sú už nastavené na väčší počet meraní, ktoré môžu nasledovať bezprostredne po sebe bez dlhšej čakacej doby.

 

1. Alcovisor MarkX

Alcovisor MarkX dominuje v predaji firemných alkohol testerov už dlhšiu dobu. Má robustnú stavbu tela, ktorá je v najpoužívanejších častiach chránená pogumovaním. Zvládne až 250 meraní za týždeň a nový upgrade zariadenia ponúka pamäť pre uchovanie až 16 000 záznamov z merania. Predáva sa v pevnom ochrannom kufríku v ktorom nájdete okrem samotného testera aj 4 kusy náustkov a lievik pre pasívne meranie. Tester je možné si zakúpiť aj ako Full Kit sadu, ktorej súčasťou je aj tlačiareň. Danú tlačiareň predávame aj samostatne, čiže je možné si ju časom dokúpiť.

Najväčšie výhody:

  • možnosť pasívneho merania
  • pamäť až pre 16 000 záznamov z merania
markxprednanahlad.jpg

 

2. Alcovisor Satellite

Alcovisor Satellite oslovuje našich zákazníkov hlavne vďaka svojmu praktickému tvaru. Vďaka nemu ide o veľmi ľahko prenosné orientačné meradlo. Zvládne až 100 meraní týždenne a v jeho tele sa skrýva výkonná vnútorná batéria (Li-ion batéria 2.600 mAh), ktorá sa jednoducho dobíja. Zariadenie dokáže fungovať aj ako power-banka (napr. pre dobíjanie mobilného telefónu) a tiež aj ako svietidlo.

Najväčšie výhody:

  • výkonná vstavaná batéria
  • praktický tvar zariadenia
prislusenstvosatelliteweb.jpg

 

Profesionálne alkohol testery

Profesionálne alkohol testery sú pripravené aj do tých najnáročnejších podmienok. Okrem vysokého počtu meraní dokážu spoľahlivo merať aj v nižších či vyšších teplotách prostredia.

 

1. Dräger Alcotest 5820

S alkohol testerom Dräger Alcotest 5820 nemáte už žiadne prekážky v rýchlom a spoľahlivom meraní zamestnancov. V priebehu týždňa zvládnete až 300 meraní v teplotnom rozsahu od -5°C do +50°C. Práca s ním je jednoduchá a pomerne rýchla. Ponúka až tri režimy merania: automatické, manuálne a pasívne. Jeho pamäť umožňuje uchovávať až 100 záznamov merania. Prístroj poháňa špeciálna batéria CR123A, ktorú nie je potrebné dobíjať. Táto batéria zvládne viac ako 1500 meraní bez potreby akéhokoľvek zásahu (výmeny).

Najväčšie výhody:

  • 3 režimy merania: automatické, manuálne a pasívne
  • výkonná batéria
20181204140454-alkoholtesterdregerdrudgeralcotest5820.png

 

2. Alcovisor Mercury

Značku Alcovisor sme spomínali v tomto sumáre už niekoľkokrát. Alcovisor Mercury sa radí k tomu najlepšiemu, čo tento výrobca ponúka. Má veľmi presný 1-palcový elektrochemický senzor. Tento typ senzora sa používa v mnohých policajných testeroch po celom svete. Samotný tester zvládne až 500 meraní za týždeň v teplotách od -10°C do +50°C. Tester dodávame v pevnom plastovom kufríku. V ňom nájdete okrem samotného testera aj 5 kusov náustkov a nabíjací adaptér do auta. Alcovisor Mercury ponúkame aj vo verzii Full kit, ktorej súčasťou je aj tlačiareň pripojiteľná cez Bluetooth modul.

Najväčšie výhody:

  • výkonný senzor
  • dotykový displej
mercury_x.jpg

 

Beznáustkové testery

Beznáustkové testery sú vhodné pre skutočne veľký počet meraní. Šetria náklady na náustky, keďže pri dychovej skúške sa fúka buď priamo do prístroja, alebo do špeciálneho lievika, ktorý je stavaný pre väčší počet meraní.

 

1. Dräger Alcotest 5000

Dräger Alcotest 5000 umožňuje neobmedzený počet meraní. Dokonca s ním dokážete spraviť až 12 meraní v priebehu jedinej minúty. Využíva špeciálny bezkontaktný náustok, ktorý umožňuje ideálny prietok vdychovaného vzduchu a zároveň zabraňuje jeho spätnému toku. Jedinou možnou „nevýhodou“ je iba to, že prístroj neukazuje presné hodnoty, ale iba pozitívny alebo negatívny nález alkoholu v dychu.

Najväčšie výhody:

  • špeciálny náustok pre obmedzenie spätného toku vzduchu
  • možnosť až 12 meraní v priebehu jedinej minúty
alcotest-5000.jpg

 

V tomto sumári sme Vám prezradili, aké alkohol testery sa našim zákazníkom najviac páčili v minulom roku. Veríme, že pri prípadnej nerozhodnosti Vám môže ich voľba pomôcť. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na e-mailovej adrese objednavky@tester.sk alebo na telefónnom čísle 032/381 00 75.

O tom, či sa trendy v roku 2020 zmenili alebo zostali, Vám dáme vedieť zase o rok ;).

Dnes je 29.apríl 2024, meniny má Lea, zajtra Anastázia
032/381 00 75