Príznaky užívania marihuany

Z roka na rok sú u nás testy na drogy čoraz žiadanejším tovarom. Bohužiaľ. Pre neistých rodičov je to jediný spôsob, ako sa uistiť, že ich dieťa je v poriadku. Prinášame krátky článok pre Vás, rodičov, ako rozpoznať u dieťaťa príznaky užívania marihuany.


Marihuanu je možné do tela prijať fajčením (vodná fajka, joint) alebo v potravinách (koláčiky, čokoláda). Vplyv marihuany spôsobuje eufóriu, šťastie, bezdôvodný smiech.


Požitie marihuany môžete rozpoznať podľa začervenaných očí, rozšírených zreníc, či zrýchleného pulzu. Sprevádza ju sucho v ústach, veľký hlad, bolesti hlavy, zmätenosť.
Pravidelné užívanie marihuany spôsobuje kašeľ, bolesti v hrudi, chronické zápaly spojiviek, zhoršenie orientácie, pach potu po tráve, apatiu, stratu záujmov, zhoršenú koncentráciu a tým aj školský prospech, podráždenosť, náladovosť, impulzívnosť.

Pri občasnom užívaní je možné marihuanu v moči odhaliť až do 10 dní, pri pravidelnom užívaní je detekčná doba až 30 a viac dní.


Dospievajúce deti chcú skúšať nové veci. Avšak ako pri každej droge, aj z marihuany sa dá vypestovať závislosť. Ak máte podozrenie, otestujte Vaše dieťa. V našej ponuke nájdete jednorazový močový test na marihuanu, ale aj močové testy na rôzne iné typy drog. V našom sortimente máme aj testy na drogy zo vzorky slín, potu, či vlasov.

Nezabúdajte však, že odhalenie problému je iba prvým krokom k jeho riešeniu a neváhajte sa obrátiť na odborníkov.


Váš tím Tester.sk

Dnes je 16.apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf
032/381 00 75