Správne skladovanie alkohol testeru

Alkohol tester Vám môže vydržať dlhé roky - samozrejme pod podmienkou, že ho skladujete správne. Prinášame zhrnutie zásad správneho uskladnenia, ktoré platia pre každý alkohol tester a môžu pomôcť k výraznému predĺženiu životnosti.

1. Alkohol tester skladujte v miestnosti s izbovou teplotou Alkohol tester nikdy neskladujte v aute - v lete vysoké horúčavy, v zime mráz - to môže zničiť Váš senzor. Každý alkohol tester má určenú teplotu skladovania - a vždy sú to plusové hodnoty. Výkyvy smerom nahor i nadol ohrozujú funkčnosť Vášho detektoru na alkohol aj správnosť výsledkov merania. Sklady bez kúrenia tiež nie sú vhodné. Najbezpečnejšie je alkohol tester skladovať v kancelárií/v byte, kde je stabilná teplota v každom ročnom období.

2. Alkohol tester neskladujte vo vlhkom ani prašnom prostredí - Vlhkosť a prach jednoducho prenikne do elektroniky testeru na alkohol i na senzor a môže sa stať, že po dlhšom skladovaní v takýchto priestoroch už tester ani nenaštartujete. Zabudnite preto radšej na výrobné haly, stavby, či vonkajšie priestory.

3. Alkohol tester skladujte vždy bez batérií - Tieto si vložte iba v prípade merania. Jednak sa Vaše batérie, vložené do testeru na alkohol, ktorý práve nepoužívate, môžu vybiť a taktiež je tu riziko vytečenia batérií (častokrát nám klienti prinesú takto poškodený tester na opravu), a potom už je alkohol tester vhodný akurát do odpadkového koša.

Pri dodržaní týchto zásad váš tester na alkohol bude slúžiť dobre a spoľahlivo. Aj takéto nenáročné a jednoduché skladovanie šetrí eurá vo Vašej peňaženke.

Váš tím Tester.sk

Dnes je 3.máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián
032/381 00 75