Alkohol tester - koronavírus

Na Slovensku už máme potvrdených niekoľko prípadov koronavírusu. V súčasnosti prebiehajú rozsiahle a potrebné preventívne opatrenia. Ide o vírus, ktorý sa prenáša kvapôčkami v slinách. Ľudia, ktorí kašlú a kýchajú, by si mali zakrývať ústa a nos vreckovkou, alebo ohnutým lakťom. Nie dlaňami, keďže vírus môže ostať na rukách.

Pri vykonávaní dychovej skúšky odporúčame používať samostatne balené náustky. V prípade zamestnancov má každý možnosť sám si rozbaľovať svoj náustok a taktiež bude mať istotu, že náustok je nepoužitý.

V prípade osobného alkohol testera taktiež odporúčame samostatné náustky. Tieto testery sú používané mnohokrát medzi rodinou a kamarátmi. Na hygienu v týchto prípadoch nie je až tak dbané. Taktiež i tu odporúčame používanie čistých a samostatne balených náustkov.

My sme sa takisto rozhodli prijať základné opatrenia na ochranu našich zákazníkov, ako aj zamestnancov. V súvislosti s koronavírusom nebude osobný odber pri predaji až do odvolania možný. V prípade kalibrácií vás chceme požiadať, aby ste nám dané testery posielali. Vzhľadom na hlásené problémy s doručovaním zásielok poštou Vás prosíme o posielanie testerov určených na kalibráciu kuriérom. Taktiež osobný odber pri kalibráciách nie je možný a všetky nakalibrované alkohol testery posielame naspäť kuriérskou službou.

Ďakujeme za pochopenie a želáme veľa zdravia!

Dnes je 29.marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava
032/381 00 75