Cez Veľkú noc pozor na alkohol za volantom

Cez sviatky sa ako vždy očakáva zvýšená premávka, preto bude na cestách aj vyšší počet hliadok. 

Celý tento týždeň prebieha policajná akcia organizovaná TISPOL-om. Ide o organizáciu, ktorá združuje služby dopravnej polície európskych štátov. Táto sa zameriava na dodržiavanie povolenej rýchlosti a zúčastňujú sa jej policajti na celom území Slovenska.

Počas veľkonočného pondelka a utorka sa navyše pozornosť policajných hliadok zameria na alkohol za volantom. Buďte preto opatrní a nezabúdajte, že na Slovensku platí nulová tolerancia alkoholu za volantom. Nie je pravdou, že jeden pohárik je bezpečný. Na cestách sa bude pohybovať množstvo sviatočných vodičov, a preto treba jazdiť ešte obozretnejšie ako zvyčajne. A už malé množstvo alkoholu ovplyvňuje Vaše senzomotorické schopnosti.

Navyše, ak Vás zastaví jedna z početných policajných hliadok a dôkazný alkohol tester preukáže prítomnosť alkoholu vo Vašom dychu, čakajú Vás finančné sankcie a problémy. Buďte preto v nasledujúcich dňoch na cestách opatrí a ohľaduplní voči ostatným.

1534833_alkohol.jpg

Ak chcete mať počas sviatkov 100% istotu, že sadáte za volant "čistý", neváhajte a príďte ešte dnes do našej predajne v Trenčíne a vyberte si alkohol tester z našej ponuky, aby ste nemuseli tŕpnuť v neistote, či si môžete sadnúť bezpečne za volant.

Prajeme krásne veľkonočné sviatky plné radosti a pokoja!

Váš tím Tester.sk

Dnes je 23.apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj
032/381 00 75