Čo by sme si vybrali my?

Pri pomoci s výberom testerov sa snažíme k našímzákazníkom pristupovať vždy individuálne. Pri výbere berieme na zreteľ, čo sa od testera vyžaduje: počet meraní za týždeň, rozsah merania a podobne. Pomerne často prichádza otázka, čo by sme si vybrali my. Pri výbere alkohol testerov sme postupovali zrejme tak, ako každý. Povedali sme si, čo od daného testeru potrebujeme a takisto to, aký máme finančný strop pre nákup tohto zariadenia. V tomto článku by sme vám chceli priblížiť, ktoré testery sme si u nás v kancelárii vybrali a aj to, prečo sme sa pre ne rozhodli.

 

CA10FL

Ja osobne som fanúšikom tohto prístroja. Aj keď patrí k lacnejším alkohol testerom z našej ponuky, pre moje potreby je dokonale dostačujúci. Jeho cena je priamo úmerná jeho výkonu. Nemá vysoký merací rozsah – iba do 2,00‰ a doporučený týždenný limit má len do 20 meraní. Dôležité pre mňa je, že je naozaj presný a pri občasnej rannej kontrole samého seba nepotrebujem nič viac. Jediné čo do neho potrebujem je aby mi pár-krát do mesiaca ukázal, či mám zostatkový alkohol alebo nie. Keďže viem, že sa viem naň spoľahnúť, bola to jasná voľba. Pri váhaní, či si mám vybrať tento alebo CA10FS, rozhodovalo dizajnové prevedenie prístroja, respektíve jeho displej (je to jediný rozdiel medzi týmito dvoma alkohol testermi).

ca10fl_black_3.jpg

 

Mars v2

Mars v2 je vizuálne a funkčne jeden z najlepších osobných testerov, ktoré viete nájsť v našej ponuke. Alcovisor Mars v2 nosí pravidelne kolegyňa v kabelke. Prečo? Lebo jej tam vôbec neprekáža. Je nenápadný, umiestnený v malom, šikovnom puzdre a keby „náhodou“, je poruke. Vyhovuje jej hlavne kvôli tomu, že nemusí riešiť žiadne baterky. Alkohol tester sa jednoducho nabíja pomocou kábla, podobne ako mobilný telefón. Taktiež má pomerne veľký rozsah marania - až do 4,5‰ a odporúčaný počet meraní za týždeň má cca 50. To má výhodu v tom, že o tester sa vie bez problémov podeliť aj so svojím anželom. Niekedy sa s ním zabaví aj s kamarátkami, keď sú večer vonku. Zisťujú kto nafúka viac.

 

mars-v2.jpg

Mercury

Náš šéf využíva služby zariadenia Alcovisor Mercury. Okrem skvelej funkčnosti, vie na ňom v prípade potreby demonštrovať, čo v dnešnej dobe alkohol testery dokážu. Veď uznajte: má dotykový displej, pamäť na 16 000 meraní, možnosť pasívneho merania. Taktiež má skladovaciu teplotu od -20°C do +70 °C, čo dovoľuje tento alkohol tester príležitostne zabudnúť aj v aute. V Maďarsku je dokonca tento tester využívaný ako policajný a tým pádom aj dôkazový.

mercury_x.jpg

 

Tieto testery sú iba zlomkom z našej ponuky. Treba však brať ohľad na to, že každému bude vyhovovať niečo iné. Ak si niekedy pri rozhodovaní budete klásť otázku „Čo by sme si kúpili my?", odpoveď jednoducho nájdete v tomto článku.

Dnes je 20.apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín
032/381 00 75