Ideálny vianočný darček pre neho? Alkohol tester!

Tiež si lámete hlavu, akým vianočným darčekom potešíte svojho manžela, partnera, otca, či brata?

nerozhodna-zienka.jpg

Skoncujeme s Vašou nerozhodnosťou!

Aký darček ho poteší najviac? Predsa kvalitný a spoľahlivý alkohol tester!

Ako darček je praktický, ale zároveň poteší. Alkohol tester zvyšuje bezpečnosť pri jazde – ak vodič vidí na displeji pozitívnu hodnotu, dobre si premyslí, či hneď sadne za volant. Ak ho nemá, povie si, že je v pohode, aj keď to tak nemusí byť.

Tiež sa zíde aj pred cestou do práce – mnohé firmy alkohol v práci vysoko sankcionujú. Takto si obdarovaný môže sám skontrolovať hladinu alkoholu vo svojom dychu ešte pred príchodom do zamestnania a vyhnúť sa konfliktu so zamestnávateľom, napríklad tým, že si v ten deň zoberie dovolenku.

S alkohol testerom sa dá aj zabaviť na párty. Čo tak vyhlásiť súťaž, kto najviac znesie? To by sa našim mužom páčilo. :-)

Naša ponuka alkohol testerov pre osobné použitie je naozaj široká. Vyberte si aj vy! Najlacnejšie elektronické alkohol testery už od 39 eur!

Ako bonus Váš darček (ak je jeho hodnota vyššia ako 50 eur) môžeme bezplatne vianočne-darčekovo zabaliť - nakúpené, zabalené - a bez vianočného stresu!

na-zabalenie-darceka.jpg

Pri expedícií balíčka posielame notifikačnú emailovú správu s fotografiou Vami objednaného tovaru, takže si môžete prezrieť, čo všetko obsahuje Vaša darčekovo zabalená objednávka.

Tešíme sa na Vaše vianočné objednávky a veríme, že i vďaka nám bude pod Vašim vianočným stromčekom veselo.

Váš tím Tester.sk

Dnes je 15.máj 2024, meniny má Žofia, zajtra Svetozár
032/381 00 75