Leto, voda, festivaly - ideálne miesto pre alkohol tester. Chcete sa dopraviť autom na letnú akciu? Kúpte si alkohol tester a máte istotu

Typické pre leto sú dovolenky pri vode, no s letom tiež prichádzajú aj festivaly, na ktorých sa dá poriadne vyblázniť a zabaviť . Festivaly sú však spojené aj s alkoholom a hlavne pre vodičov to môže byť poriadny problém, keď si vypijú a na druhý deň plánujú šoférovať. Je ťažko predpovedať, kedy ešte nejaké to promile nafúkate a kedy už nie. K tomu Vám pomôže alkohol tester.

 

Festival a tester

Letné festivaly sú o zábave, ku ktorej patrí aj alkohol. No pre vodičov , ktorí sa chcú na festival dopraviť autom a potom riadiť späť domov, môže byť veľkým problémom zvyškový alkohol. Pokiaľ Vás zastaví policajt a Vy nafúkate nejaké to promile, môže Vás to vyjsť poriadne draho . Prečo sa stresovať a pred jazdou autom dúfať, že nič nenafoukáte, keď riešenie, ako takému problému predísť je celkom jednoduché a to v podobe alkohol testeru ?

Práve na letných festivaloch môže byť alkohol tester veľmi užitočnou pomôckou. Vďaka nemu si môžete kedykoľvek namerať množstvo alkoholu v dychu, čím hneď zistíte, či si môžete sadnúť za volant alebo nie. Ak niečo nafúkate, jednoducho chvíľu počkáte, kým z Vás ten alkohol vyprchá . Takto budete mať úplnú istotu .

Alkohol tester si môže zaobstarať každý. Je to praktická pomôcka, vďaka ktorej sa dokážete vyhnúť problémom, ktoré Vám môže spôsobiť alkohol za volantom. Takýto tester nie je ani drahý ( záleží samozrejme od modelu ), ale môže priniesť mnoho úžitku. Môžete si ho kúpiť v našom eshope, v ktorom ponúkame len kvalitný alkohol testery, ktoré merajú presné množstvo promile alkoholu . To Vám zaručí absolútnu istotu, že si skutočne môžete sadnúť za volant automobilu, keď Vám tester ukazuje nulu .

 

Alkohol tester CA10FL - 87,00 €

 

Dnes je 25.apríl 2024, meniny má Marek, zajtra Jaroslava
032/381 00 75