Na čo slúži sprievodný list a prečo ho potrebujeme

Alkohol tester nie je úplne obyčajná elektronika. Srdcom celého zariadenia je senzor – najcitlivejšia časť celého testera. Senzor ovplyvňuje mnoho vnemov, medzi ktoré patrí napríklad nesprávne uskladnenie, nesprávne používanie, či dokonca i dlhšie nepoužívanie. Aj vďaka týmto príčinám sa môže senzor rozladiť. Pri takomto rozladení je presnosť celého zariadenia otázna. Pôvodnú presnosť a spoľahlivosť vie prinavrátiť kalibrácia. Proces kalibrácie je preto veľmi dôležitou súčasťou starostlivosti o alkohol tester.

Kalibrácie vykonávame v našom špecializovanom laboratóriu. Sú dva spôsoby ako nám viete alkohol tester doručiť. Alkohol tester môžete priniesť osobne alebo ho viete poslať poštou, prípadne kuriérom, na našu adresu. V oboch prípadoch potrebujeme mať riadne vyplnený sprievodný list, ktorý nájdete tu.

Ako správne vyplniť sprievodný list? Naozaj jednoducho. Sprievodný list by mala vyplniť ako fyzická osoba tak aj právnická osoba (firma). Úvodná časť „Kalibrácia alkohol testera“ slúži na základné informácie o alkohol testeri a o kontaktnej osobe.

Výrobca a typ je položka pre alkohol tester. Správne zadané sériové číslo, nám ušetrí veľmi veľa času, keďže nemusíme pri každom zariadení zisťovať sériové číslo. Nielen Váš tester, ale aj testery našich ostatných zákazníkov, sa vedia od nás vrátiť omnoho rýchlejšie.

Kontaktné údaje ako meno, priezvisko, telefónne číslo, e-mail a dátum sú údaje osoby, ktorú budeme v prípade možnej komplikácie kontaktovať. Pri právnickej osobe je to človek, ktorý k nám poslal tester a v prípade ďalšej komunikácie nám bude vedieť zodpovedať otázky. Alkohol testery posielame naspäť kuriérom, pričom jedna z podmienok kuriérskych spoločností je povinné uvedenie telefónneho čísla a/alebo e-mailu. Bez týchto dôležitých údajov nie sme schopní poslať alkohol tester naspäť.

Adresu doručenia je dôležité taktiež vyplniť. Kontaktná osoba sa môže líšiť od osoby, ktorej bude alkohol tester doručený. Ak je pri doručovacích údajoch zhoda s kontaktnou osobou, prosíme taktiež vyplniť tento údaj. V prípade fyzickej osoby môže byť uvedený názov firmy/pobočky. Adresa a PSČ je v podstate základný údaj potrebný pre zaslanie testeru naspäť k majiteľovi.

Časť „ Fakturačné údaje“ slúži iba pre právnické osoby (firmy). V nej potrebujeme kompletné údaje o firme, kvôli bezproblémovému a bezchybnému vyfakturovaniu služby/produktu.

Časť „Platba a doručenie“ je informácia pre nás, ako sa bude hradiť za danú službu/produkt. V prípade osobného prevzatia sa platí vždy v hotovosti. Pre prípadnú zmenu (faktúra/predfaktúra), nám prosím k osobnému odberu pripíšte jeden z týchto dvoch spôsobov platieb.

al7000_mouthpiece_with_breathalyzer_1.jpg

Posledný riadok vypĺňajte iba vtedy, ak máte záujem o nové náustky. Prvé vyplnené číslo slúži na počet balíkov (nie kusov) náhradných/originálnych náustkov. Sumu balíka vypĺňate z toho dôvodu, aby sme vedeli o aké náustky máte presne záujem. Suma 6€ platí vo väčšine prípadov pre náhradné náustky, ktoré sú balené hromadne (50ks); suma 8€ platí pre náhradné náustky, ktoré sú balené samostatne (50ks). Pre originálne náustky sú sumy rôzne. Cenník týchto produktov nájdete TU. Predpokladáme, že vyplnením tohto riadku máte záujem o náustky, ktoré sú určené pre alkohol tester, ktorý ste nám poslali. Ak náhodou nie, dopíšte nám k akému testeru by náustky mali byť.

A to je všetko. Vďaka kompletnému vyplneniu sprievodného listu sa k vám alkohol tester vráti určite rýchlejšie, ako keby ste ho nevyplnili.

 

VZOROVÝ SPRIEVODNÝ LIST:

Sprievodny_list_kalibrovanie_vzor.jpg

Dnes je 20.apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín
032/381 00 75