Nové alkohol testery značky AlcoConnect v našej ponuke!

Už na začiatku roka 2014 rozširujeme náš sortiment v oblasti firemných a profesionálnych alkohol testerov. Radi by sme Vás zoznámili s CA8010 a s CA8120.

CA8010 je štýlový alkohol tester, ktorý vzhľadom pripomína mobilný telefón. Je jednoduchý na obsluhu a vďaka elektrochemickému senzoru prináša rýchle a spoľahlivé výsledky. Bonusom je vstavaná batéria, ktorú si ľahko dobijete pomocou pripojeného adaptéra.  Alkohol tester CA8010 disponuje veľkým a ľahko čitateľným displejom. Na základnej obrazovke je vyobrazený aktuálny čas. Oceníte tiež pamäť na 199 meraní a vysokú presnosť s maximálnou odchýlkou 5%. V základnej výbave je i plastový kufrík a praktické puzdro, ktoré zabezpečia bezpečný transport za každých okolností. 

Ak chcete rýchlo a spoľahlivo kontrolovať Vašich zamestnancov, alkohol tester CA8010 je vhodný práve pre Vás.

ca8010verpackung.jpg

Alkohol tester CA8120 poskytuje  tie najpresnejšie výsledky vo svojej triede. Má pamäť na 2000 meraní s časom a dátumom, sami si môžete vybrať jednotku merania (5 možností) a takisto si môžete zvoliť jazyk užívateľského menu (rovnako 5 možností). Pevný a robustný kufrík, určený na skladovanie a transport alkohol testeru môžete tiež zamknúť na kľúč. Základné balenie obsahuje aj PC softvér na prenos údajov do počítača, čo Vám umožní  ľahkú a prehľadnú evidenciu. Alkohol tester CA8120 disponuje rozsahom merania až do 5 promile. Navyše umožňuje pasívne i aktívne meranie. Aktívne meranie je klasické „fúkanie“ pomocou náustku. Pasívne meranie iba určí prítomnosť alebo neprítomnosť alkoholu – používa sa napr. pri ľuďoch v bezvedomí, ľuďoch s vážnymi ochoreniami dýchacích ciest, ktoré znemožňujú aktívne meranie, atď. Taktiež je tu možnosť dokúpenia si tlačiarne a výsledky meraní tlačiť okamžite.


Alkohol tester CA8210 je spoľahlivý partner pre každú spoločnosť či BOZP technika.

 

ca-8120-kufrik-gallery.jpg

Tešíme sa na Vaše objednávky!

Váš tím Tester.sk

Dnes je 8.máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland
032/381 00 75