Nové alkohol testery značky CAOS v našej ponuke!

CAOS CA20FL a CA20FS sú dizajnovo sympatické alkohol  testery vhodné pre osobné použitie alebo pre použitie v malých firmách. Oba sú dostupné v elegantnom čiernom prevedení a v praktickom plastovom puzdre pre bezpečný transport.  Sú vybavené smart fuel cell senzorom, ktorý zabezpečuje presné výsledky.  Ovládajú sa veľmi jednoducho a intuitívne – použitím jediného tlačidla.  U nás vo firme ich označujeme ako súrodencov, keďže mnohé parametre majú spoločné. :-)

caos-ca20fs-gallery.jpgcaos-ca20fl-gallery.jpg

 

Testery na alkohol CA20FL a CA20FS zobrazujú výsledky v promile, a to v rozsahu od 0,00 – 4,00 ‰. Napájané sú 9V batériou (súčasťou balenia). Tieto alkohol testery majiteľa potešia počítadlom prevedených meraní a funkciou automatického vypnutia. Výhodou je tiež krátka vzorka dychu – cca 5 sekúnd.


Aké sú rozdiely medzi týmito alkohol testermi?

CA20FS

CA20FL

Signalizácia slabej batérie, prekročenie limitu 0,5 promile alkoholu a pripravenosti na meranie pomocou 3 led diód

Signalizácia slabej batérie, prekročenie limitu 0,5 promile alkoholu a pripravenosti na meranie sa zobrazuje písomne alebo farebne priamo na displeji

Podsvietené sú len číslice na displeji - červená

Podsvietenie celého displeja - modrá

rozmery displeja 2,7 x 1,5 cm

rozmery displeja 3 x 2 cm

20 odporúčaných meraní/týždeň

25 odporúčaných meraní/týždeň

 

Neváhajte a rozšírte rady našich spokojných zákazníkov. Zakúpte si alkohol testery CA20FS alebo CA20FL na stránkach nášho webu www.tester.sk.

Tešíme sa na Vaše objednávky!

Váš tím Tester.sk

 

Dnes je 29.marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava
032/381 00 75