Predstavujeme: Detekčné trubičky Alkohol Test P

Detekčné trubičky Alkohol Test P sú praktické a finančne nenáročné jednorazové testy. Jednoduchá manipulácia umožňuje vykonávať bezproblémové orientačné dychové skúšky. Ak pravidelne využívate služby alkohol testera, prínos týchto trubičiek najviac oceníte počas obdobia, kedy je váš alkohol tester na kalibrácii. Počas krátkeho obdobia absencie vášho testera vám vedia tieto detekčné trubičky suplovať chýbajúce zariadenie.

S jedným balením detekčných trubičiek viete vykonať 10 dychových skúšok. Každé balenie obsahuje 10x set (trubička Alkohol Test a náustok) a 10x balónik so spevneným hrdlom. Všetko sa nachádza v pevnej kartónovej krabičke, na ktorej je i návod na použitie. Jednorázovosť zaručuje vysoký hygienický štandard, keďže jednu trubičku nedokáže využívať viac ľudí a po použití a vyhodnotení sa môže trubička vyhodiť.

Ako sme už vraveli, manipulácia s detekčnými trubičkami je skutočne jednoduchá. Dychová skúška trvá približne 20 – 40 sekúnd. Daný čas je potrebný pre naplnenie balónika, trubička sa zahrieva. Výsledok skúšky môžete vyhodnotiť 2 minúty od naplnenia spomínaného balónika. Intenzita sfarbenia náplne je závislá na množstve alkoholu v dychu.  Sfarbenie najtmavších zŕn v náplni sa porovná s etalónom na trubičke.

tejas02.jpg

Tieto trubičky neobsahujú chróm a ani žiadne jeho zlúčeniny a ani žiadne iné toxické látky. Stavba produktu vo veľkej miere eliminuje kontakt s chemickou náplňou nielen pri bežnom používaní, ale aj pri nesprávnom používaní, či dokonca pri poškodení trubičky spôsobenej napríklad pádom. Súprava splňuje najprísnejšie ekologické požiadavky a preto je možné likvidovať trubičky aj v bežnom odpade.

Trubičky sú citlivé aj na iné látky ako len alkohol. Treba mať na pamäti, že po požití ovocných štiav, likérových bonbónov alebo zákuskov, po fajčení, po umytí zubov alebo po použití ústneho dezodorantu je čas dychovej skúšky potrebné preložiť minimálne o 15 minút.

Detekčné trubičky nájdete i v našej ponuke. Ak vás produkt zaujal, môžete sa pozrieť aj na detailnejšie technické špecifikácie v popise produktu.

Dnes je 25.apríl 2024, meniny má Marek, zajtra Jaroslava
032/381 00 75