Predstavujeme: Dräger Alcotest 4000

Radi by sme vám predstavili nový osobný alkohol tester Alcotest 4000 od spoločnosti Dräger. Alcotest 4000 nahrádza jeden z najspoľahlivejších osobných alkohol testerov - Alcotest 3820. Pýšiť sa môže všetkými jeho pozitívnymi vlastnosťami a samozrejme prináša i niekoľko noviniek, ktoré ulahodia nielen oku, ale sú aj prínosom pri používaní.

A4000

Vizuálne sa produkt na prvý pohľad až tak výrazne nezmenil, no pri bližšom pohľade je vidieť omnoho modernejší dizajn. Môže za to dlhšia predná ochranná fólia, ktorá opticky predlžuje zariadenie, aj keď sú jeho rozmery totožné s predchádzajúcou verziou. Zelené podsvietenie jediného tlačidla nahrádza pre zmenu modré podsvietenie.

Z používateľského hľadiska prináša Alcotest 4000 dve zásadné zmeny! Pamäť pre počet vykonaných testov je mnohonásobne väčšia. Zatiaľ čo pri Alcotest 3820 hovoríme iba o 10 testoch, pri Alcotest 4000 je k dispozícii pamäť až pre 400 vykonaných testov. Servisný zásah kvôli výmene veľkokapacitnej batérie už nie je potrebný. Batéria je pri tomto modeli vymeniteľná používateľom.

Ostatné kvality tohto alkohol testera robia značke Dräger česť. Aj keď ide o prístroj z kategórie osobných, jeho vnútro skrýva profesionálny elektrochemický senzor, ktorý je v niektorých krajinách využívaný policajnými hliadkami. Odporúčaný počet meraní za týždeň je 100, čo je pre alkohol tester tejto kategórie veľmi pekné číslo.

Alcotest 4000 je kvalitné zariadenie, ktoré iba vylepšuje už výborný alkohol tester – Alcotest 3820. Technické parametre ako presnosť, rozsah merania, či odporúčaný počet meraní za týždeň si uchovávajú svoju už aj tak vysoko nastavenú latku. Ak k tomu pripočítame aj nové vylepšenia, je Dräger Alcotest 4000 jasnou voľbou.

Dräger Alcotest 4000 nájdete aj v našej ponuke. Ak vás toto zariadenie zaujalo, tak si môžete pozrieť detailnejšie technické špecifikácie v popise produktu.

Dnes je 25.apríl 2024, meniny má Marek, zajtra Jaroslava
032/381 00 75