Recenzia Andatech Prodigy a Alcovisor MarkX

Naša ponuka sa znova rozšírila. Radi by sme Vám predstavili novinky MarkX a Prodigy.

Andatech Prodigy je profesionálny alkoholtester a je jednotkou vo svojej cenovej kategórií. Kvalitný elektrochemický senzor zabezpečuje naozaj mimoriadnu presnosť a rýchlosť pri príprave na meranie aj pri regenerácií. Tento alkohol tester je výnimočný svojim dotykovým displejom. Dotykové pero Vám zabezpečí  ľahkú a pohodlnú obsluhu. Andatech Prodigy umožňuje nielen klasické – aktívne meranie, ale aj pasívne meranie. Týmto meraním sa môže prezistiť prítomnosť alkoholu v nápoji alebo sa používa pri dychových skúškach osôb s ochoreniami dýchacích ciest, ktoré neumožňujú vydýchnuť dostatočné množstvo vzduchu na klasickú dychovú skúšku.

376-361-index-gallery.jpg 377-prodigy_obsah-gallery.jpg

 

Tento alkohol tester disponuje pamäťou na 10 000 meraní. Andatech Prodigy meria s presnosťou na ±0.05‰. Nameria hodnoty do 4 promile a bez problémov zvládne 250 meraní do týždňa. Prodigy je výnimočný aj svojou odolnosťou – zvládne merania aj v mínusových teplotách, a to v rozsahu od -10 až po +50 stupňov.

Zakúpiť si môžete aj Andatech Prodigy Full kit verziu s bluetooth tlačiarňou, aby ste si údaje mohli kedykoľvek a kdekoľvek vytlačiť.

Prodigy je vhodný na časté kontroly zamestnancov a pre zamestnávateľov vyžadujúcich maximálnu spoľahlivosť.


Alcovisor MarkX je robustný alkohol tester s kvalitným policajným senzorom. Okamžitá príprava na meranie, výsledky do 3 sekúnd a rovnako krátka regenerácia – tieto vlastnosti sú zárukou spokojnosti akokoľvek náročného zákazníka. Taktiež umožňuje nielen aktívne, ale aj pasívne merania. Tento alkohol tester si môžete vybrať v modrom alebo červenom prevedení.

356-etilotest-digital-profesional-etilotest-alcovisor-mark-x_1766892_1324283853-gallery.jpg alcovisor-markx-full-kit-gallery.jpg

 

Alkohol tester Alcovisor MarkX má pamäť na 2000 posledných meraní a meria s presnosťou na ±0.05‰. Výrobca týždenne odporúča približne 150 meraní. Oproti prevažne používanej hornej hranici 4 promile má tento alkohol tester rozsah až do 6 promile. Ale radsej to neskúšajte :) Rovnako ako Prodigy, aj tento alkohol tester zvládne svoju prácu aj pri nepriaznivých teplotách. Takisto je ho možné používať v rozsahu teplôt od -10 až po +50 stupňov.

Aj tento detektor ponúkame v Alcovisor MarkX Full kit verzii s prenosnou tlačiarňou, ktorú prepojíte s alkohol testerom pomocou USB kábla.


MarkX je alkohol tester vhodný pre zamestnávateľov, ktorí chcú kontrolovať zamestnancov často a spoľahlivo, ale za dostupnú cenu.

 

Tešíme sa na Vaše objednávky!

 

Váš tím Tester.sk

Dnes je 20.apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín
032/381 00 75