Servis alkohol testerov

Máte problém s vaším alkohol testerom?

Ak áno, tak  by sme radi dali do vašej pozornosti,  že ako profesionáli zaoberajúci sa predajom  alkohol testerov viac ako 12 rokov, vám okrem služby pravidelnej kalibrácie vieme ponúknuť viac! U testerov, ktoré máme v ponuke a pri ktorých je to zároveň aj možné, vymieňame senzory (čím sa predlžuje doba životnosti testera), vnútorné batérie,  ďalej vymieňame rôzne časti testera ako sú napríklad palivová pumpa, vieme odstrániť niektoré fyzické poškodania (napríklad poškodený displej, alebo ulomený úchyt na náustok).

Opravy a aj pozáručný servis vykonávame tiež na testeroch Envitec Alcoquant 6020 alebo na Dräger Alcotest 7510 (všetky testery značky Dräger), ktoré sú využívané našou políciou

Ku každému testeru pristupujeme zodpovedne, ale hlavne individuálne. Preto cenovú ponuku na servis vystavujeme až po fyzickom preskúmaní daného prístroja.

Naši technici pracujú rýchlo, ale zároveň aj kvalitne.  Preto, ak  zistíte, že niečo nie je v poriadku s vaším testerom, určite nás neváhajte kontaktovať telefonicky: 032/ 381 0075 alebo mailovo: cenove.ponuky@tester.sk. Tester posielajte na adresu: Vlan s.r.o., Moyzesova 4/A, 90201 Pezinok.

 

 

Dnes je 28.apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Lea
032/381 00 75