TOP 5 Darčekov pre muža

5. miesto: Espresso stroj

Pre koho?Nečakáme, že tento darček budú zrovna kupovať nové priateľky – tento druh darčeku predstavuje väčší výdavok, preto ho kupujú ženy mužom, s ktorými už žijú v spoločnej domácnosti. Pritom si môžu vychutnať dobré espreso spolu so svojou polovičkou. Mýlite sa ak si  myslíte, že espreso stroj nestojí za to, čerstvé ranné espreso doma je jedno z nezmeniteľných potešení.

 

4. miesto: Nový mobil

Pre koho? Tento darček je pre každého muža, ktorý  má už dlhšiu dobu ten istý telefón. Možno sa nezaujímate o neustále nové modely mobilných telefónov, ale verte nám nový nablískaný “gadget” nikdy nesklame. Všetko čo žena musí urobiť je navštíviť virtuálnu predajňu svojho operátora a objednať najnovší model model aby splnila svoj plán.

3. miesto: iPod dock

Pre koho? Tento darček je už pre seriózne páry, ktoré spolu absolvovali už niekoľko dovoleniek. Počúvanie hudby mimo svojho počítača je pohodlné u vás doma, ale čo ak vás priatelia pozvú na chatu v prírode a vy si chcete so sebou zobrať pár svojich melódií? Malá, ale zato výkonná zostava reproduktorov je základom, pre muž, ktorý má rád cestovanie ale aj hudbu.

2. miesto: Fľaša kvalitnej whisky

Pre koho? Iba skutočný milovník whisky ocení tento darček, ale ak ste to práve vy je to pre vás darček snov. Ak vie žena ako vás urobiť šťastným, kúpi spolu s kvalitnou fľašou whisky aj sadu pohárov na whisky.

1. miesto: Lístok na koncert/športové podujatie

Pre koho? Pre každého muža kotrý je single, rozvedený, vo vzťahu, mladý alebo starý, má rád šport/hudbu a rád si pozrie svoj obľúbený tím alebo skupinu. Ak nie ste športový typ, žena si môže s vami vychutnať koncert vašej obľúbenej rokovej kapely.

Ak vás ani jeden z hore uvedených tipov nenadchol, možno vášho partnera poteší praktický alkohol tester, ktorý si môžete objednať u nás a radi vám s výberom poradíme

http://www.tester.sk/alcovisor-mars-3-273

 

 

Dnes je 29.marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava
032/381 00 75